+4533212300

Magasin 4.sal, Kongens Nytorv 13, 1095 København K, Danmark

108.21DKK
Trendy damecykler fra sommerkollektionen. Top trendartikel blandt unge i denne sæson. Præsenteret foran os i lys rød farve fra høj kvalitet, tæt og elastisk stof.
108.20DKK
Almindelige cykler er et super hit af denne sommer! En grundvare, der passer perfekt ind i din garderobe. Produkt med en høj pasform. Nyt i lysegrøn farve neon lavet af tæt, elastisk stof af høj kvalitet.
120DKK
Populariteten af ​​cykelshorts er dikteret af, at de skaber en slags optisk illusion, i dem ser benene stramme og lange ud. Se godt ud med T-shirts, top eller T-shirt.
117.15DKK
Formsiddende fashionable cykelshorts med høj højde. En sådan silhuet understreger positivt figurens værdighed.
97.33DKK
T-shirt til kvinder i en tilstødende silhuet med et spektakulært dråbeformet snit i brystområdet. Toppen holder brystet tæt. Produktet har et bredt elastikbånd i bunden.
134.28DKK
Kvinders modellerings leggings med et aftageligt højt bælte på et bredt elastikbånd, meget behageligt at have på. Stræknet på siden understreger slankheden i figuren, mens det bedste elastiske materiale sikrer optimal komfort
224.62DKK
Sportsæt med top og leggings i bordeaux farve. Denne model vil være en glimrende mulighed for din sportstræning, yoga eller fitness. - Top med en kop. - Langærmet. - Højtaljede leggings.
72.28DKK
Kvinders langstrakt T-shirt af en monteret silhuet med en V-hals, lavet i en kombination af tekstiler i tre farver.
193.74DKK
Stilfulde dameshorts er lavet af strik af høj kvalitet. Produktet har en høj talje, suppleret med en behagelig snøring. Ideel til hverdag eller udendørs aktiviteter.